Outfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeJa! Daar is ‘ie dan. De outfit met mijn nieuwe jurkje en ketting van de Costes. Benieuwd hoe ik het allemaal heb gecombineerd? 

Outfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeOutfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeWat ik zo leuk vind aan deze outfit is dat je hem met verschillende gelegenheden aan kunt. Zoals ik deed naar een feestje, maar zonder deze hakken en met leuke ballerina’s of stoere sneakers kun je het ook nog prima aan. De hakken die ik draag heb ik al jaren in mijn kast staan, al 3 jaar zelfs. Ik kocht ze in Amsterdam bij de Zara en ze lopen heerlijk, ook al zou je het misschien niet denken haha. De hak is namelijk erg hoog, al zeg ik het zelf. Het was erg toevallig dat deze hakken zo goed bij mijn jurkje stonden en dat was fijn, hoefde ik niet meer op zoek naar de perfecte hakken 🙂

Outfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeOutfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeOutfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeWat vinden jullie van mijn ketting die ook van de Costes komt? Gaaf ziet hij eruit he! Vooral omdat hij wat langers is en het lijkt alsof je twee kettinkjes om hebt. Daarnaast lakte ik mijn nagels met het peach kleurtje van Essie, ik ben echt fan van deze kleur. Het maakt je outfit helemaal af. De clutch die ik draag komt van de Pieces en is altijd makkelijk te combineren.

Outfit jurkje en ketting Costes | Label of SuzeIk vind trouwens dat je in de foto’s erg goed de balayage techniek in mijn haren kunt zien, ik ben er nog steeds ontzettend blij mee. Zoals je hierboven op de foto kunt zien is de achterkant vrij lang van het jurkje, maar met de hakken eronder is het prima te doen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden 🙂

Lies, Suze.