Outfit inspiratie voor Koningsdag 2016!

De meeste van jullie zullen het al gehoord hebben, maar dit jaar laat het weer ons in de steek tijdens Koningsdag. Maar om optimistisch te blijven heb ik voor jullie wat leuke items op een rijtje gezet. Outfit inspiratie voor Koningsdag 2016!Elk jaar is het weer lastig om de perfecte outfit te vinden. En vooral dit jaar, met deze weersomstandigheden waar we helemaal niet vrolijk van worden. Het is April?! Wanneer gaat het nu eindelijk eens een keer voor een lange tijd mooi weer worden. Ik ben er echt aan toe. Jullie ook?

Koningsnacht ga ik samen met een vriendin op stap en op Koningsdag weet ik nog niet precies wat ik ga doen. Maar vast iets leuks! Natuurlijk werd ik al een beetje benauwd als ik aan mijn outfit dacht. Ik heb serieus niets “oranjes” in mijn kast hangen. Dus besloot ik om snel wat leuke items bij elkaar te zoeken. Inspiratie voor mezelf en wie weet ook voor jullie 🙂 Bovenstaande items komen allemaal van de H&M. Ze zien er misschien een beetje zomers uit, maar goed ik wil me niet laten leiden door het weer. Dus ik bedacht me dat laagjes ook gewoon heel leuk kunnen staan (en handig voor het koude weer), of ergens een panty onder dragen kan ook prima.

Ik denk dat ik dit jaar voor een lichte skinny ga, met het oranje shirtje die je links ziet. Ik moet hem nog wel even gaan kopen, maar daar heb ik nog even een paar dagen de tijd voor. Dus dat gaat vast goed komen haha. Ik vind de blauwe korte playsuit echt onwijs mooi. Als ik die tegen kom ga ik hem zeker even passen, deze kun je natuurlijk ook perfect in de zomer aan 😉 Hebben jullie al plannen voor Koningsnacht/Koningsdag? Let me know!

Liefs, Suze.