AfbeeldingZoals ik had beloofd, een outfit foto met mijn broek van de h&m. AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingHet is officieel: Ik heb vakantie! Morgen krijg ik nog een mail van mijn mentor over de resultaten van de laatste rapport vergadering. Maar als het goed is, heb ik dat allemaal prima afgerond. Nu dus lekker genieten van de vakantie! Ik maakte deze foto’s samen met mijn vriend in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Zeker leuk om even op te zoeken, hele mooie kleine straatjes met boerderij huisjes etc.

Om 14.00 uur vanmiddag moet ik werken tot sluit. Hopelijk kan ik onder het werk nog naar Nederland – Mexico kijken, maar dat komt vast goed. Waar gaan jullie kijken? Mijn blouse die ik hierboven aan heb is van de Vero Moda, de broek van h&m zoals jullie onderhand wel weten en als laatste mijn hakken van de Zara. Wat vinden jullie van de combinatie? Ik hoop dat het gouw wat beter weer word, zodat we met blote benen naar buiten kunnen!

Liefs, Suze.