Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze

2019 is net een aantal weken aan de gang en vandaag heb ik een eindelijk weer een nieuwe blog voor jullie. De afgelopen tijd heb ik zeker niet stilgezeten 😉 Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn minor Digital Marketing! Benieuwd waar ik verder mee bezig ben?

Hello 2019!

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn minor Digital Marketing, daarnaast werk ik sinds kort als Junior Business Developer bij een tof bedrijf en vanaf februari ga ik stage lopen, waar ik erg naar uit kijk! Allemaal leuke dingen dus, maar vandaag heb ik een toffe review voor jullie over het merk: pib. Ken jij deze leuke webshop toevallig al? 🙂

Een tijdje geleden werd ik benaderd door pib, met de vraag of ik het misschien zag zitten om wat te schrijven over hun producten. Ik nam een kijkje op hun website en ik werd al meteen enthousiast. Super leuke spulletjes voor je interieur. Love it! Deze mail kwam precies op het juiste moment, aangezien Hans en ik bezig zijn met het verzamelen van onze uitzet, dus besloten we samen wat leuks uit te zoeken voor in ons “toekomstige” interieur!

pib

Mocht je pib nog niet kennen, ze ontwerpen kwalitatieve meubels en decoratieve voorwerpen met een design van de twintigste eeuw (industrieel, internationale stijl, Art Déco, Bauhaus enzovoort). Ze bieden, zoals ze zelf zeggen een “kleine collectie” aan van ongeveer 600 producten. Vonden Hans en ik stiekem best veel, want we zagen veel leuke dingen!

Mesh Woburn Rekje

Qua interieur en stijlen liggen Hans en ik gelukkig aardig op een lijn. Daardoor waren we er snel over uit dat we het Mesh Woburn rekje ontzettend tof vonden en echt niet konden laten staan.Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze Opruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeDit industriële rekje is van metaal, met de hand gemaakt. Dit rekje vind ik zo gaaf! Hij is lekker ruim (48 x 45 x 42 cm) waardoor je er veel in op kan bergen. Zoals hierboven op de foto’s te zien is, heb ik ervoor gekozen om er kussentjes in te bewaren, maar wat dacht je van een stapel tijdschriften of je fluffy dekentjes? Wij zijn in ieder geval heel blij met dit rekje en hij gaat zeker een mooi plekje krijgen in ons huis 😉Opruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeOpruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeWat opvalt aan het Mesh Woburn rekje is dat hij ongelooflijk stevig aanvoelt. Daarnaast was hij ook heel beschermd ingepakt, waardoor hij niet beschadigd kon worden tijdens het vervoeren.Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze Opruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeStiekem ook fan geworden en wil je meer weten over dit leuke rekje? Je vindt de informatie hier!

Delray ladekast

Een ladekastje is altijd handig om te hebben. Hier kun je al je kleine “prulletjes” in opbergen en zo weet je zeker dat je het niet meer hoeft kwijt te raken. Wij waren meteen fan van de Delray ladekast. Hoe leuk is dit minty kleurtje? Ook dit kastje is gemaakt van metaal en volledig met de hand gemaakt.Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze Opruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeDit kastje is ideaal voor op je bureau, boekenplank of op je dressoir. Je kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen om labels toe te voegen aan de vier lades, zodat je precies weet wat je in welke lade bewaart. In het aanbod van pib zie je drie verschillende stijlen terug komen. Onder andere de industriële stijl, de Scandinavische stijl en landelijke shabby chic. Hans en ik houden beiden van de industriële en de Scandinavische stijl 🙂 Daarnaast verkoopt pib super toffe industriële salontafels! Het duurde een aantal dagen voordat we de producten in huis hadden, dus dat ging vrij snel 🙂 Opruimen & opbergen met pib ? | Label of Suze Opruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeOpruimen & opbergen met pib ? | Label of SuzeWij zijn ongelooflijk blij met ons nieuwe rekje en het ladekastje. Ik kan niet wachten om ons huis straks in te richten. Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor je interieur? Of wordt het misschien een keer tijd voor een make-over? 😉

Liefs, Suze.