Webshop BirambiEen tijdje geleden ontdekte ik de webshop Birambi via Facebook. Ze hebben namelijk ontzettende leuke armbandjes en kaartjes. Ik was zo enthousiast over de webshop dat ik er wel een stukje over moest schrijven. Ik wil jullie graag kennis laten maken met deze webshop! 

Webshop BirambiWebshop BirambiDe webshop is opgezet door twee meiden/studenten uit Nederland genaamd, Nikkie & Elbrig. De visie achter Birambi is dat ze mensen willen verrassen met iets kleins, origineels maar toch persoonlijk. Wie wil er nou niet een klein schattig pakketje ontvangen in haar brievenbus? Ze houden de prijzen van de geschenken laag, omdat ze graag mensen blij willen maken met een persoonlijk cadeautje.

Webshop BirambiIn 5 eenvoudige stappen ben je klaar om je eigen persoonlijke geschenk te maken voor iemand. Wat je moet doen is een kaart uitkiezen, een armbandje selecteren, je favoriete kleur kiezen, een een persoonlijke boodschap toevoegen en als laatste het cadeautje te verzenden. Makkelijker kan niet toch!? Het geschenk wordt meteen naar de ontvanger verzonden. Ideaal!

Webshop BirambiToevallig heb ik zelf voor een verjaardag van een vriendin twee armbandjes besteld. Ik had ze snel in huis en ze waren ontzettend leuk en origineel verpakt. Daarnaast waren de armbandjes echt ontzettend leuk en voor die prijs al helemaal 🙂 Ik ga deze webshop zeker onthouden als er binnenkort weer iemand jarig is. Je hebt echt het perfecte, persoonlijke cadeau voor diegene. Kenden jullie de webshop Birambi al?


Liefs, Suze.