Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of Suze

Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of SuzeVia Instagram ontdekte ik het account van Anita. Ik was meteen fan. Wat een geweldige items stonden op haar Instagram account. Ik kwam erachter dat Anita de kleding helemaal zelf maakt. Super gaaf! Ik besloot een trui te bestellen van de nieuwe wintercollectie. 

Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of SuzeIk was de eerste die wat bestelde van de nieuwe (winter) collectie, dus ik kreeg er een leuk persoonlijk kaartje + cadeautje bij. Super leuk!! Deze hanger heeft al een plekje aan mijn tas gekregen 😉

Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of Suze Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of SuzeIk zag de trui op Instagram voorbij komen en ik vond hem zo gaaf. Ik dacht die moet ik hebben. Het printje en de kleur vind ik geweldig. Een mooie, frisse kleur om te dragen in de winter. Ik besloot Anita te mailen wanneer deze trui online zou komen en ik kreeg ontzettend snel een mail terug. Vorige week stond hij online en ik bestelde ‘m meteen. Een paar dagen later had ik hem al in huis. Ontzettend snel dus 🙂

Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of Suze Ontdekt: Anita de Groot Designs | Label of SuzeDe trui is erg licht en voelt zacht aan. Ik besloot hem in maat S te bestellen en dat zit prima. Het is wel een wat kortere trui, hij valt bij mij ongeveer op mijn heupen/onderkant van mijn buik. Ik wil hem gaan dragen met een zwarte broek of mooie strakke, lange rok. Daarnaast zie ik het al helemaal voor me met een paar stoere laarsjes. Ik ben in ieder geval al klaar voor de herfst met deze trui.

Stiekem zag ik nog veel meer leuks in de webshop, dus ik zal zeker een kijkje gaan nemen als ik jou was. Hadden jullie al eens van Anita de Groot gehoord?

Liefs, Suze.