Hee meiden! Ik heb zo iets leuks ontdekt, namelijk een brillen site: Firmoo. Nu zullen jullie wel denken, het is winter.. Zelf draag ik geen bril of lenzen, maar de zonnebrillen die ze verkopen zijn zo ontzettend mooi en daar heb ik er een van besteld. Firmoo.com is ’s werelds meest populaire online brillen winkel. De brillen zijn van hoge kwaliteit en zijn ook zeer betaalbaar, ideaal dus! 
 
Iets wat erg handig is voor jullie en waar ik later pas achter kwam, Firmoo heeft namelijk een gratis programma. En dat gaat als volgt: je klikt hier. Dan scroll je iets naar beneden naar de regels, en daar kun je zelf je eigen bril uitzoeken. Een paar per persoon, en je kunt kiezen uit alle onderstaande brillen, bijvoorbeeld: deze mooie bril. Je besteld deze bril en je kunt ook je sterkte toevoegen (als je dat bij je eigen bril ook hebt) Als code bij het betalen voer je FIRMOOFREE in en je betaald alleen nog de verzendkosten. 
 
Van de week ontving ik mijn zonnebril, en hij is zo ontzettend mooi. Hij ziet er super uit, en is van goede kwaliteit. Ik was een beetje bang dat de bril al kapot zou aankomen, maar hij was ontzettend goed ingepakt, en zat in een bescherm doosje met daarin weer dik plastic. Ook zat er nog een ander hoesje bij. 

 

Via de site kun je je perfecte bril vinden, namelijk met de Virtual Try-On systeem. 98 % van de klanten van Firmoo hebben hun perfecte match bril gevonden op die manier. Het is erg makkelijk om te volgen. Je klikt onderaan op de pagina op de link: Never bought glasses online. En je volgt alle stappen, daaruit komt je perfecte match! 
 

Tot slot heb ik nog twee hele leuke dingen voor jullie. Je kunt nu namelijk met deze code:  donderwinkelblogs4 $30 korting krijgen op een bril bij Firmoo. Let op! De eerste 5 lezers kunnen deze code gebruiken. En nog iets heel leuks namelijk: Firmoo staat open om samen te werken met bloggers, zeker een tip voor jullie! Wil je daar meer over weten? Klik dan even op deze link.

 
Wat vinden jullie van mijn zonnebril?
Liefs Suze.