Nieuwe visitekaartjes voor Label of Suze | Label of Suze

Zo, dit was heel hard nodig. Eindelijk nieuwe visitekaartjes voor Label of Suze en ik ben er blij mee. Een mooie, strakke en duidelijke uitstraling wat goed bij mezelf en mijn blog past dacht ik zo 😉Nieuwe visitekaartjes voor Label of Suze | Label of SuzeNieuwe visitekaartjes voor Label of Suze | Label of Suze Nieuwe visitekaartjes voor Label of Suze | Label of SuzeNieuwe visitekaartjes voor Label of Suze | Label of SuzeOp de voorkant heb ik een deel van de header van mijn blog gebruikt. Een stukje uit het filmpje dus, waar mijn logo duidelijk in staat. Op de achterkant heb ik gekozen voor een duidelijke foto van mijzelf. Daarnaast heb ik ook nog wat kleine icoontjes toegevoegd, wie wederom ook van mijn blog afkomen (zie over Suze). Dus eigenlijk is mijn visitekaartje nu precies mijn blog. Ik ben tevreden 🙂

Ik bestelde ze via drukwerkdeal en ik vind de kwaliteit echt goed! Het duurde wel een kleine week voor ik ze in huis had, dus ik kon echt niet wachten toen ik ze eindelijk binnen had. Ohja, ik kan nu ook eindelijk mijn mini koffertje gebruiken, super handig! Wat vinden jullie van mijn nieuwe visitekaartjes?

Liefs, Suze.