Happy valentine meiden! Hopelijk hebben jullie een leuke dag vandaag en gaan jullie nog iets speciaals doen? Ik ga niet heel veel bijzonders doen, omdat mijn vriend en ik het eigenlijk vorige week al gevierd hebben 🙂 

Eindelijk heb ik een leuk, klein en compact schoenenrekje gevonden! Ik heb heel veel schoenen, echt heel veel.. Beneden thuis hebben wij een opbergkast waar een aantal schoenen in staan. Boven onder mijn bed zit een lade helemaal vol met schoenen en in mijn kledingkast staan ook nog schoenen. Ik zag veel op tumblr leuke schoenenrekjes en het leek me een ideale oplossing om zo mijn schoenen mooi neer te zetten. Helaas heb ik een ontzettend kleine kamer. Ik heb dus geen plek voor een mooi en wat groter schoenenrek.. Maar ik vond het erg zonde om mijn hakken onderin mijn lade te verstoppen. Uiteindelijk kwam ik dit mooie schoenenrekje tegen!

Dit leuke rekje vond ik bij de Blokker. Hij kostte eerst €8,- maar was nu afgeprijsd naar €4,-. Doordat het een klein schoenenrekje is past hij nog mooi op mijn kamer en de kleur van het rekje past er ook goed bij. Ik heb gekozen om mijn hakken er op te bewaren, dit ziet er ook leuk uit als decoratie op mijn kamer. Dus eigenlijk heb ik en een handig rekje en mooie decoratie 🙂 Het rekje zat verpakt in een doos en je moest hem nog zelf in elkaar zetten wat erg makkelijk en snel te doen was.
Wat vinden jullie van mijn rekje? En hebben jullie zelf ook een schoenenrekje?
Liefs Suze.