Nieuw - Balmain x H&M shirtje | Label of Suze

Nieuw - Balmain x H&M shirtje | Label of SuzeVorige week kon ik niet wachten totdat er een pakketje bezorgd zou worden. Gelukkig was ik deze dag vrij en kon ik zelf het pakketje ontvangen haha. En daar was ‘ie dan, het Balmain x H&M shirtje. Nieuw - Balmain x H&M shirtje | Label of SuzeNieuw - Balmain x H&M shirtje | Label of SuzeZoals je ziet is het een heel simpel, basic shirtje. Toch vind ik het erg mooi dat de letters van suède zijn. De kwaliteit vind ik trouwens niet heel erg bijzonder. Ook is het shirtje best wel dun, hij schijnt dus wel een beetje door. Daarnaast zit hij echt perfect. Ik twijfelde nog welke maat ik zou bestellen, maar toch ben ik voor de S gegaan en die zit verder prima. Wat een erg leuk effect geeft zijn de mouwtjes, die zijn namelijk een stukje omgeslagen 🙂Nieuw - Balmain x H&M shirtje | Label of Suze Nieuw - Balmain x H&M shirtje | Label of SuzeIk ontving niet alleen het shirtje, maar ook deze prachtige kledinghoes. Echt een hele leuke verrassing! Zelf had ik er nog geen, maar dit gaat zeker goed van pas komen haha. Super mooi met het logo er op en hij is ook echt ontzettend lang. Ik ben er in ieder geval echt ontzettend blij mee! Hebben jullie nog wat besteld van de Balmain x H&M collectie?

Liefs, Suze.