New in | Nike Roshe One Flight Weight

Nike Roshe One Flight Weight BR Het werd weer eens tijd om mijn schoenencollectie uit te breiden. Want ja, ik heb nog niet genoeg schoenen en mijn sneaker collectie kan nog best wat aangevuld worden dacht ik zo 🙂 Nike Roshe One Flight Weight BR Eigenlijk was ik op zoek naar een paar mooie sneakers waarmee ik ook kan fitnessen. Eigenlijk dus een win win situatie. Deze sneakers lopen namelijk echt heerlijk, zijn super licht en daarnaast kan ik ze dus overdag dragen en ook tijdens het sporten 🙂 Ik vind het altijd jammer om veel geld aan sneakers uit te geven, dus ik had even rustig gewacht op de sale. En yes, deze heb ik voor een mooi prijsje kunnen kopen. Natuurlijk van de kinderafdeling… Oeps! Het scheelt gewoon zo veel geld en stiekem geniet je er dan nog meer van. Tenminste dat heb ik altijd wel 😉Nike Roshe One Flight Weight BR Grijze sneakers had ik nog niet. Dus de keus was eigenlijk al heel snel gemaakt dat deze het gingen worden. Lekker zomers en makkelijk te combineren. De schoenen kocht ik gewoon via de Nike site. Zoals je ziet zijn de flink afgeprijsd en de maten gaan tot 38,5.Nike Roshe One Flight Weight BR Ik draag wel constant grijze sokjes in deze schoenen, want zoals je ziet schijnen de gaatjes wel door haha. Ik ben benieuwd hoe het er uit ziet met witte en zwarte sokken, binnenkort maar gewoon een keer proberen 🙂 Ik ben er echt heel blij mee en ze zijn al helemaal ingelopen. Wat vinden jullie van deze sneakers?

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment