New in: Sleehakken | Label of Suze

Vroeger droeg ik echt ontzettend vaak hakken. Tegenwoordig ben ik helemaal fan van sneakers, dus de hakken blijven eigenlijk een beetje in mijn kast liggen. Ik heb 3 paar “gewone” hakken en was al een lange tijd op zoek naar mooie, zwarte sleehakken. Nou die heb ik eindelijk na een lange zoektocht gevonden 🙂 New in: Sleehakken | Label of SuzeNew in: Sleehakken | Label of SuzeNew in: Sleehakken | Label of Suze

Dit zijn ze dan! Ik kocht deze hakken bij de Primark voor €19,-. Normaal kan ik niet vaak slagen voor schoenen bij de Primark, aangezien de kleine maten vaak al weg zijn. Maar gelukkig was deze schoen nog in mijn maat. Ik heb maat 37 van deze hakken en dat zit perfect. De schoenen lijken trouwens echt ontzettend klein aan je voet 😉

De hakken zijn helemaal van suède en zoals je ziet heeft de achterkant echt een aparte hak wat een beetje vierkant lijkt. Super gaaf! De hak is daarnaast echt super hoog. Aan de voorkant zit een klein plateau, dat scheelt nog weer iets haha. Ze lopen daarnaast echt verrassend lekker en ik denk dat ik hier zeker een hele lange tijd op kan lopen.

New in: Sleehakken | Label of SuzeNew in: Sleehakken | Label of SuzeDe gespen aan de zijkant zijn zilver en zijn heel makkelijk te verstellen. Er zit elastiek in, waardoor je het makkelijk wat kan uitrekken. Het fijne aan deze schoen is dat je voet echt stevig zit door alle bandjes. Je hebt dus niet het idee dat je voet hier makkelijk uit glijdt. Daarnaast vind ik deze hakken er niet echt “Primark” achtig uit zien, dus daar ben ik ook heel erg blij mee! Wat vinden jullie van deze hakken? Ik ben benieuwd 🙂 Waarschijnlijk ga ik ze met mijn verjaardag over een aantal weken dragen.

Liefs, Suze.