New in: Schoenen van de C&A | Label of Suze

New in: Schoenen van de C&A | Label of SuzeOm mijn schoenencollectie nog wat uit te breiden, kocht ik deze prachtige, classy, zwarte, punt schoenen. Ik vind ze zo gaaf. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze pasten perfect, zaten perfect en liepen ook nog eens perfect…

New in: Schoenen van de C&A | Label of Suze New in: Schoenen van de C&A | Label of Suze New in: Schoenen van de C&A | Label of SuzeSteeds vaker loop ik de C&A in om even rond te kijken. Vroeger moest ik er niet aan denken. Ik vond de kleding altijd een beetje saai en “standaard”. Een hele tijd geleden liep ik er weer eens naar binnen. Ze hadden echt ontzettend veel leuke items, waarom ging ik hier niet vaker kijken? Vanaf nu loop ik er nu regelmatig even naar binnen om te kijken naar de nieuwe collectie.

Zo ook vorige week, ik liep naar binnen en zag leuke items hangen. Uiteindelijk viel mijn oog op bovenstaande schoenen. Dit was de nieuwe collectie en ik moest ze passen. De schoenen zaten perfect en liepen ook nog eens heerlijk. Er was 1 paar in maat 37. Ik twijfelde nog iets, maar besloot ze voor €29,90 toch mee te nemen.

New in: Schoenen van de C&A | Label of SuzeZe glanzen heel erg mooi en ook aan de “puntige” vorm ben ik helemaal gewend. Eerst vond ik het altijd iets too much, maar nu vind ik het heel erg gaaf. Aangezien ik niet hele grote voeten heb, kan ik het wel hebben. Al zeg ik het zelf 😉 Ook de zilveren versiering aan de achterkant vind ik leuk. Het maakt de schoen wat chiquer en stijlvoller. Ik heb er al helemaal zin in om ze te dragen met een feestje en een nette outfit.

Liefs, Suze.