Afgelopen week kreeg ik weer een heel leuk pakketje binnen. Bij Sans-online mocht ik namelijk wat kleding uitzoeken. Ik besloot voor twee shirtjes te gaan. New in | Sans-online New in | Sans-onlineHet eerste shirtje dat ik koos komt van de Mango. Het is een soort van off-shoulder top, maar ook weer net niet. Het blijft nog wel op je schouders hangen. Vooral het model vond ik erg leuk, het shirtje valt wel erg kort. Dus ik zou het combineren met een high waisted jeans, rok, of kort broekje van de zomer. Het shirtje is van een heel dun stofje gemaakt en heeft een rib patroon. Normaal kies ik altijd maat S, maar omdat ik zag dat hij nogal klein uitviel heb ik van dit shirtje een maat M genomen. Dit zit perfect 🙂New in | Sans-online New in | Sans-onlineTegenwoordig vind ik dat de Only weer erg veel leuke kleren heeft. En dan vooral de collectie van Jacqueline de Yong. Daar is dit shirtje ook van. Het shirtje valt groot, dit is een maat 36. Maar maat 34 had ook prima gezeten denk ik. Nu draag ik het gewoon oversized in mijn broek. Zoals je ziet is het shirtje van suède. Vooral de kleur spreekt mij erg aan. Het shirtje is in twee kleuren verkrijgbaar, namelijk: cognac en beige. Wat vinden jullie van deze twee shirtjes?

Liefs, Suze.