New in - Bull Boxer creepers | Label of Suze

Toen de Rihanna for Puma creepers uit kwamen vond ik ze al fantastisch. Natuurlijk waren ze meteen uitverkocht. Helaas. Eigenlijk had ik ze al uit mijn hoofd gezet, totdat ik deze prachtige look-a-like schoenen tegen kwam.New in - Bull Boxer creepers | Label of SuzeNew in - Bull Boxer creepers | Label of SuzeDe kleur is oud roze, op de foto lijken ze meer beige. De schoenen zijn van het merk Bullboxer. Van dat merk had ik stiekem nog nooit gehoord. Maar ik bekeek de site even en ze hebben echt prachtige schoenen. Het materiaal van de buitenvoering is geheel van suéde. De binnenvoering is van synthetisch leer. Omdat ik een hele tijd geleden heel veel schoenen weg heb gedaan en verkocht kon ik deze schoenen echt niet laten staan.

Het kleurtje is echt perfect voor de lente en de zomer. Ik heb eigenlijk alleen maar zwarte en witte schoenen in mijn kast staan. De schoenen ga ik zeker combineren met een lichte spijkerbroek en een wit shirtje.New in - Bull Boxer creepers | Label of SuzeNew in - Bull Boxer creepers | Label of SuzeHet model van de schoen vond ik zo leuk. Vooral de dikke zool. Maakt me toch weer een paar centimeter groter 😉 Zoals je ziet loopt de zool van dik naar dun, of andersom natuurlijk. Ziet er toch super leuk uit! De schoenen kocht ik bij de Schuurman Schoenen bij mij in de buurt. Deze schoen was ook nog in een andere kleur verkrijgbaar, namelijk bruin.New in - Bull Boxer creepers | Label of SuzeDe maat van de schoenen vallen nog al groot. Ik heb van deze schoenen maat 36. Dus daar moet je wel even rekening mee houden. Ze kostten €69,99 en mocht je de andere kleur willen zien, die kun je hier vinden. Gelukkig had ik nog een kortingsbon waardoor ik deze prachtige schoenen voor ongeveer €40,- mee naar huis nam. Laat het mooie weer maar komen!

Hebben jullie nog plannen dit weekend? Vandaag is mijn moeder 51 geworden en vieren we haar verjaardag en die van mijn vader samen. Super veel zin in! Morgenavond ga ik gezellig met vriendinnen naar een feest hier in de buurt. Fijn weekend allemaal 🙂

Liefs, Suze.