Meis & Mint - Bohemian top | Label of Suze

Eindelijk was het gisteren heerlijk weer en hebben jullie toevallig al naar het weerbericht gekeken voor aankomende week? Ik ga er maar niet te veel van zeggen (we kennen allemaal het weer in Nederland), maar als ik er naar kijk word ik ontzettend blij! Natuurlijk hoort bij het weer dat er aan zit te komen ook andere kleding 🙂Meis & Mint - Bohemian top | Label of SuzeMeis & Mint - Bohemian top | Label of SuzeDeze prachtige bohemian, witte top met 3/4 mouwen kan ik de aankomende dagen zeker gaan dragen. Een tijd geleden kocht ik deze top bij de Tuunte. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me echt niet kon herinneren wanneer ik daar voor het laatst was geweest. Vroeger toen ik nog jong was en op de basisschool zat ging ik er wel eens met mijn moeder en broer heen om te shoppen.

Toen ik in de winkel kwam was ik echt verbaasd wat voor leuke kleding ze allemaal hadden. Deze top is van het merk Meis & Mint. Als je op de link klikt kom je bij de top uit. Hij was ook verkrijgbaar in het zwart, maar wit leek me leuker voor de zomer 🙂Meis & Mint - Bohemian top | Label of Suze Meis & Mint - Bohemian top | Label of SuzeWat ik vooral ontzettend leuk vind zijn de mouwen. Ze lopen wijd uit! Op de foto ziet het er heel breed uit, maar als je de top aan hebt dan valt het echt heel erg mooi. Ook het borduursel aan de onderkant van de top vind ik heel erg leuk. Helaas schijnt de top wel een beetje door, dus ik ga nog even op zoek naar een wit hemdje voor er onder. Maar dat gaat vast wel goed komen! Hebben jullie nu vakantie? En zo ja, hebben jullie nog plannen? 🙂

Liefs, Suze.