Visitekaartjes houder HemaAlweer een tijdje geleden liep ik de Hema in om wat schoolspullen te kopen. Daarnaast kwam ik deze leuke mapjes tegen om je visitekaartjes in te bewaren. Het leek me leuk en handig om ze alvast mee te nemen.

Visitekaartjes mapje HemaDit zijn ze dan! Dit waren de enigste mapjes die ze hadden, maar ik vind de kleuren ontzettend leuk. Een knalroze en een witte. De witte kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heb en de roze heb ik gewoon standaard in mijn tas zitten 🙂

Heme visitemapjesHema visitemapjesDe mapjes zien er misschien wat dun uit, maar je kunt er toch nog aardig wat kaartjes in bewaren. Daarnaast zijn de mapjes ook erg licht, dus heel handig om mee te nemen.

Hema visitemapjesZo ziet de achterkant eruit, dat schijnt niet door zo als bij de voorkant, dus daar zit gewoon een wit vlak. Daarnaast vind ik het ideaal om zo visitekaartjes te bewaren. De mapjes kostten rond de €1,- a €2,-. Wat vinden jullie handig om visitekaartjes in te bewaren?


Liefs, Suze.