Names4ever #girlboss ketting - review

Over 4 dagen ben ik jarig jongens. Dan bereik ik de leeftijd van 22 jaar. Echt bizar hoe snel de tijd gaat, want ik voel me alles behalve 22 jaar haha. Maar goed, aangezien het dus bijna tijd is voor cadeautjes, bestelde ik alvast iets voor mezelf.Names4ever #girlboss ketting - reviewNames4ever #girlboss ketting - reviewIk had het geluk om een mooi sieraad uit te zoeken. Ik kon kiezen uit diverse naamkettingen van Names4ever en besloot te kiezen voor bovenstaande ketting. I love it! Ik heb altijd een haat/liefde verhouding gehad met kettingen. Ringen en armbandjes draag ik dagelijks, maar kettingen blijft een dingetje. Ik vind het bij anderen altijd zo ontzettend mooi staan. Maar bij mezelf denk ik altijd meh. Niet leuk. Maaaar, daar moest natuurlijk verandering inkomen. Dus vanaf nu heb ik besloten om een aantal kleine kettinkjes te gaan dragen. Dus meerdere mini’s bij elkaar 🙂 Names4ever #girlboss ketting - reviewBij Names 4 Ever heb je de mogelijkheid om een sieraad te personaliseren. Je kunt dus zelf kiezen welke tekst of cijfers je erop wilt laten zetten. Ik heb zelf gekozen voor de tekst #GIRLBOSS. Dat leek me wel eens een leuke tekst in plaats van mijn eigen naam 😉 Daarnaast heb ik gekozen voor een hele smalle ketting. Dit vind ik zelf persoonlijk mooier en subtieler, maar je kunt natuurlijk gerust een groter model kiezen. Daarnaast heb je de keuze uit twee verschillende lettertypes. Ik besloot voor het strakke font te gaan, namelijk: Typewriter. Vond ik net wat stoerder dan een sierlijk font. Names4ever #girlboss ketting - reviewDe ketting was echt ongelooflijk snel in huis. Dus mocht je last-minute nog een cadeautje zoeken. Dan is dit zeker een aanrader. Daarnaast was het product stevig ingepakt en zat het verpakt in dit hele mooie doosje! Word je toch spontaan blij van? Ik voel me in ieder geval stiekem al een beetje jarig 🙂 Names4ever #girlboss ketting - reviewDe zilveren Bar naamketting small wordt geleverd inclusief een 42 cm lange zilveren jasseron ketting. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de ketting te kort is. Zoals je hierboven ziet heeft de ketting echt een hele stevige sluiting. Kwijtraken gaat je echt niet gebeuren, dus wees gerust 🙂 Ik ben ontzettend blij met deze ketting en ik beloof dat ik vanaf nu echt kettingen ga dragen! Wat vinden jullie van dit sieraad? 🙂

Liefs, Suze.