Afbeelding
De nagellak van de Hema blijft gewoon mijn favoriet. Ik heb al mijn lakjes even tevoorschijn gehaald, kijk je mee?Afbeelding
Aller eerst de kleine lakjes van NAILPOLISH. Dit zijn de wat kleinere potjes waar ze ook hele verschillende lakjes qua kleuren van hebben. Ze lakken fijn, maar je hebt zeker 2 laagjes nodig. Ook blijven deze lakjes erg lang zitten.
Afbeelding
Dan de lakjes van WETLOOK. Deze lakjes zitten ook in kleine potjes. Maar deze kleuren heb je ook in de grote variant! Bij deze lakjes hoef je maar 1 laagje te gebruiken. Ze dekken erg goed ๐Ÿ™‚
AfbeeldingAfbeelding
Dan hier de lakjes van LONG LASTING in de grote potjes. Lakken erg fijn en de nagellak blijft ook erg lang goed trouwens. Het droogt niet snel uit. Je hebt hierbij maar 1 laagje nodig.
Afbeelding
De lakjes met een SPEICAL EFFECT. Deze zijn echt heeel mooi. Prachtige kleuren allemaal en dekken goed. Blijven erg lang zitten. Hier heb je veel verschillende varianten van.
Afbeelding
En als laatste mijn nagel verharder en matte topcoat. Ik ben echt een groot fan van de nagelverharder, het werkt zo ongelooflijk fijn en heel snel. Binnen een paar seconden is het opgedroogd. Wat vinden jullie van de nagellak van de Hema?

Liefs Suze.