ImageEen tijdje geleden ging ik samen met twee vriendinnen naar de bioscoop bij ons in de buurt, gezellig een meidenavondje! Benieuwd naar wat er allemaal te doen was?Image*link
Het leek ons leuk om eens naar de Ladies Only te gaan, de naam zegt het al: alleen voor vrouwen! De JT bioscoop organiseert elke maand een Ladies Only speciaal voor vrouwen. Het kost €12,50 per persoon en dan heb je een erg gezellige avond. Bij binnenkomst kregen we een lekker glaasje Prosecco met daarbij een klein gebakje die je zelf kon uitkiezen, er waren verschillende soorten. Daarnaast waren er een aantal kraampjes waar je kon kijken en wat kopen natuurlijk 😉 Toen het tijd was liepen we naar de zaal en zochten we onze stoelen op die we hadden gereserveerd. Voordat de film begon, kon je nog drie hele leuke prijzen winnen. De film die we gingen kijken zie je hierboven, namelijk: Love punch. Aan het begon vond ik hem helaas niet heel geweldig, maar je moest er een beetje inkomen. Na een tijdje werd hij toch erg leuk! In de pauze van de film kwamen ze zelfs nog twee keer rond met lekkere hapjes.ImageNadat de film was afgelopen kregen we nog een goodiebag mee. Een erg stevige tas, met roze natuurlijk!ImageHmmm!ImageIk ben heel benieuwd hoe dit smaakt, iemand ervaring haha?
ImageOntzettend handig een wimperkruller, ik had net een nieuwe nodig! En een bodylotion, handig voor op vakantie zo’n kleintje.
ImageEen nagellakje met glitter. En niet te missen, de Nederlandse vlag als smink. Dat kunnen we mooi gebruiken aanstaande maandag toch!? Al met al hebben we een hele leuke avond gehad en is dit zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader om je moeder, zus of vriendin cadeau te doen. Want €12,50 is zeker niet duur voor deze leuke avond + goodie bag. Zijn jullie wel eens naar een Ladies Only geweest?

Liefs, Suze.