Sparkling Soft Case voor je mobiel | Label of Suze

Sinds afgelopen mei heb ik eindelijk een mobiel waar ik zo blij mee ben, een Iphone. Hiervoor had ik altijd android, maar nu ik mijn Iphone gewend ben, wil ik niets anders meer. Ik heb de Iphone SE, wat ik echt een hele fijne mobiel vind ๐Ÿ™‚ Het formaat is heel fijn, ligt makkelijk in je hand en daarnaast is alles gesynchroniseerd met mijn MacBook, echt ideaal! Sparkling Soft Case voor je mobiel | Label of SuzeMooie bescherming voor je mobiel | Label of SuzeVoor dit artikel heb ik een product ontvangen van Smartphonehoesjes.nl, waar ik zo blij mee ben. Een heel mooi hoesje voor mijn mobiel ๐Ÿ™‚ Aan het begin was het echt even proberen wat ik fijn vond qua bescherming. Ik heb diverse telefoonhoesjes geprobeerd. Van flipcases, hardcase hoesjes tot aan siliconen hoesjes en bumpers. Op dit moment gaat mijn voorkeur dan ook uit naar siliconen hoesjes, vandaar dat ik bovenstaand hoesje heb uitgekozen. Mooie bescherming voor je mobiel | Label of SuzeHet was erg lastig om de kleur vast te leggen, maar het heeft de kleur rose-goud waar ik echt helemaal fan van ben ๐Ÿ™‚ Zoals je ziet valt het hoesje erg mooi en heeft het niet een bumperrand, wat ik zelf juist wel prettig vind. Dit omdat een bumperrand toch altijd net wat boven je mobiel uitsteekt en het dan meteen erg lomp lijkt. Mooie bescherming voor je mobiel | Label of SuzeDit hoesje lijkt wel een soort van spiegel haha, het weerkaatst helemaal en valt lekker op. Hoef ik niet meer zo lang te zoeken in mijn tas ๐Ÿ˜‰ Daarnaast is de achterkant gewoon doorzichtig, wat ik ontzettend fijn vind. Ik had namelijk expres gekozen voor een Iphone met zilveren details, waardoor deze achterkant er nu mooi uitkomt in dit hoesje. Meestal zit het helemaal bedekt en dat vind ik dan toch jammer van de kleuren. Naast hoesjes voor iPhones en Samsungs verkopen ze bij Smartphonehoesjes ook covers voor de onbekendere merken, zoals Xiaomi Redmi 3 hoesjes. Zoals ik al eerder zei synchroniseert mijn iPhone heel handig met mijn MacBook. Bij Smartphonehoesjes verkopen ze ook gave MacBook covers. Heel fijn om je laptop mee te beschermen ๐Ÿ™‚Mooie bescherming voor je mobiel | Label of SuzeOp dit hoesje heb ik maar liefst 1 jaar garantie. Het hoesje is van goede kwaliteit, sluit goed en stevig aan en daarnaast is de kleur echt fantastisch. Mijn telefoon blijft er mooi uit zien, maar is toch goed beschermt. Op de website hebben ze een heel breed assortiment aan accessoires en bescherming, dus ik zou zeker een kijkje gaan nemen! Wat vinden jullie van mijn nieuwe hoesje? ๐Ÿ™‚

Liefs, Suze.