#mobileprint HemaZoals ik jullie een tijdje geleden al vertelde, hou ik fotoboeken bij. Het werd tijd om weer wat foto’s af te drukken en dit keer bij de Hema.

Mobileprint HemaMobileprint Hema
De foto’s zaten in dit leuke kleine doosje, grappig verpakt! Daarnaast zat er een bedank briefje bij in en nog wat verdere informatie. Ik bestelde de foto’s via de #mobileprint service van de Hema.

Mobileprint HemaMobileprint HemaDaar zijn ze dan! Leuk zijn ze he 🙂 Ik heb ervoor gekozen om Instagram foto’s te laten afdrukken. Je kunt natuurlijk ook foto’s van Facebook laten afdrukken. De foto’s zijn erg klein en het lijkt stiekem wel een beetje op een memory spel haha, dat formaat hebben ze ongeveer. Maar ik vind dat juist wel grappig. Je kunt deze foto’s ook nog met een zwarte rand eromheen bestelling in plaats van wit.

MobileprintWat vinden jullie van de foto’s? De kwaliteit is erg goed en ik heb rond de €7,- betaald voor 30 foto’s. Wat een heerlijk weer is het deze week zeg, vandaag hoef ik niet te werken want ik ga namelijk naar Nijmegen toe. Koen loopt voor de 5e keer mee met de Vierdaagse, dus vandaag ga ik hem weer zien! Fijne dag vandaag meiden 🙂