Label of Suze | verlanglijstje

Label of Suze | verlanglijstjeKoen zei het vorige week nog tegen me. “Jij schreeuwt in december al dat je bijna jarig bent”. En het erge is, hij heeft gelijk. Op 5 december duurt het nog precies een halfjaar voordat ik jarig ben. Op 5 juni dus. Ik kijk altijd ontzettend uit naar mijn verjaardag, ondanks dat je op je eigen verjaardag altijd erg druk bent.. Heeft iedereen wel wat te drinken, is er genoeg eten en hebben ze wel leuke gesprekken? Valt het niet stil!? En ga zo nog maar even door. 

Alsnog vind ik het gewoon ontzettend leuk om jarig te zijn. Sinds jongs af aan zit dit er al. De voorpret vind ik alleen al geweldig. Welke outfit ga ik dragen op mijn verjaardag, welke sieraden en schoenen en wat ga ik met mijn make-up en haren doen? Welke kleur ballonnen ga ik dit jaar ophangen en welke slingers!? Allemaal heel belangrijk en leuk om te doen, al zeg ik het zelf. Daarnaast moeten familie en vrienden op tijd worden uitgenodigd en wat zeg ik als ze vragen wat ik wil hebben?

Nog zo’n puntje, wat ik hierboven net noemde. Ik ben dit jaar serieus al in januari begonnen met een verlanglijstje. Je kan het een beetje zielig noemen (is het misschien ook wel), maar het leek me gewoon handig. Voorgaande jaren wist ik nooit zo goed wat ik moest vragen en zei ik meestal. “Doe maar geld ofzo”. Achteraf vergat ik dingen die ik juist zo graag wou hebben. Dit jaar moest en zou dat anders gaan. Ik besloot dus gewoon als er iets in me opkwam, of als ik iets leuks voorbij zag komen, het op te schrijven in een notitie in mijn mobiel. Het is nu ondertussen al een erg lange lijst geworden en die wil ik vandaag met jullie delen. Sommige dingen zijn wat duurder dan de ander. En ik verwacht ook zeker niet dat ik alles wat op mijn verlanglijstje staat ga krijgen. Maar zo hoef ik in ieder geval nooit te vergeten wat ik “ooit” graag wilde hebben, en kan ik er zelf voor sparen.

Het duurt nu nog precies 9 dagen voordat ik 20!! wordt. Ja 20. Jeetje mina, ik voel me net alsof ik 18 word. Heel gek idee. Dit jaar vier ik mijn verjaardag op 2 dagen. De vrijdagavond voor vrienden en vriendinnen en zaterdag voor familie en kennissen. Na deze 2 dagen is het weer voorbij. Gek hoe snel dat altijd gaat, stiekem vind ik dat ontzettend jammer. Helaas zal ik dan weer een jaar moeten wachten op mijn verjaardag. Maar eigenlijk is dat maar goed ook. Kan ik nog eerder beginnen met mijn verlanglijstje 🙂

Naamloos-11. Cameratas via Misstella – 2. Marc Inbane zelfbruiner – 3. Boek Anna Nooshin on top – 4. Remington pearl pro curl krultang – 5. Sensation nail starter kit gel nagellak – 6. Externe harde schijf – 7. Ipod Nano – 8. Afstandbediening voor spiegelreflexcamera

Liefs, Suze.