Griekenland 2014Het is alweer juli. Ik zit nog steeds ergens met mijn hoofd in februari, maar niets is minder waar. Het is volop zomer en mijn reisjes zitten eraan te komen. Het leek me leuk jullie het een en ander te vertellen over mijn plannen voor deze zomervakantie. 

Frankrijk 2011Frankrijk 2011

Vanaf afgelopen maandag heb ik eigenlijk pas echt het gevoel dat ik vakantie heb. Officieel had ik in juni al vakantie, maar doordat ik was genomineerd moest ik nog een aantal keren naar Zwolle toe. Daarnaast moest ik nog verschillende dingen regelen en heb eigenlijk elke dag wel wat te doen gehad. Maar deze week is het wat rustiger en dat is fijn. Ik geniet van de rustige dagen. Wat later opstaan, lekker op mijn gemak naar de sportschool gaan en wel zien wat de dag mij daarna brengt. Heerlijk!

Maar goed, natuurlijk moet er ook gewerkt worden en staan er heel veel leuke dingen op de planning tussen het werken door. Deze zomervakantie ga ik een soort van 3 keer op vakantie. Of naja, in ieder geval weg vanaf huis haha. Eind juli zal mijn eerste reis plaats vinden. Anouk en ik besloten spontaan een vakantie te boeken. Onze vakantie gaat naar: Alicante in Spanje. We zijn er 5 dagen en gaan er een soort van citytrip van maken. Leuke hotspots ontdekken, lekker eten en natuurlijk ook zonnen. Als iemand nog tips heeft betreft Alicante, laat het dan zeker even weten.

Midden augustus ga ik samen met Koen een nachtje slapen in een kasteel. Dit heeft hij cadeau voor zijn verjaardag gekregen en ik heb hier ontzettend veel zin in. We reizen af naar Limburg en op de foto’s zag het er allemaal al prachtig uit. Daarnaast zitten we een klein halfuurtje rijden van Designer Outlet Roermond vandaan. Komt dat even goed uit, daar ben ik namelijk nog nooit geweest 🙂

Last but nog least. Eind augustus ga ik samen met mijn ouders, broer, zijn vriendin en Koen ook nog eens een lang weekend weg. Waarschijnlijk gaan we naar een vakantiepark zoals Center Parcs. Ook hier heb ik al ontzettend veel zin in. Vroeger als kind vond ik Center Parcs al geweldig en nu stiekem nog steeds. Alleen het zwembad is al geweldig.

Engeland 2014Londen 2014

Ik kijk nu al ontzettend uit naar deze vakanties, dagjes weg en het mooie weer. Voor je het weet is de vakantie alweer voorbij. Het is nu immers al weer juli… Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen deze vakantie. Laat dat zeker even weten in de reacties!

Liefs, Suze.