Mijn nieuwe zwarte tas van de Pieces

Zwarte tas van de Pieces | Label of SuzeAanstaande maandag begint mijn allereerste stagedag bij mijn afstudeer stage. Heel spannend natuurlijk. Na school droeg ik mijn rugzak, aangezien ik mijn laptop en nog veel andere spullen mee moest sjouwen. Voor stage leek het me wat overdreven om met een rugzak aan te komen, dus besloot ik een nieuwe tas te kopen. 

Zwarte tas van de Pieces | Label of SuzeDaar is ‘ie dan. Een mooie zwarte tas met een heel fijn formaat. Hij is niet te groot en ook niet te klein. Ik wou graag een tas die niet te “lomp” is, aangezien ik hem graag wil gebruiken als mijn dagelijkse tas en dat ik hem makkelijk en snel overal mee naar toe kan nemen. Natuurlijk had ik stiekem al een zwarte tas, die heb ik vorig jaar in Londen gekocht bij de Primark. Dat was ook zeker een prima tas, maar toch zat er 1 nadeel aan. Hij kon niet dicht aan de bovenkant, dus dat was eigenlijk best wel heel irritant.. (regen, wind, storm) Je moest altijd goed opletten dat er niets uit viel.

Zwarte tas van de Pieces | Label of SuzeZwarte tas van de Pieces | Label of SuzeHet was natuurlijk een hele zoektocht om de perfecte tas te vinden, en ik heb dan ook echt heel het internet afgezocht naar de perfecte tas. Uiteindelijk kocht ik deze tas bij de Vero Moda maar hij is van het merk Pieces, dus waarschijnlijk zullen ze hem daar ook wel verkopen (ik kon hem online helaas niet vinden).. Maar ik ben er heel erg blij mee! Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas?

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment