Laptop tas BershkaNa een aantal jaar werd het hoognodig tijd voor een laptop tas. Ik heb namelijk mijn laptop altijd in mijn rugzak zitten, maar niet alleen mijn laptop zit daar in.. Echt van alles haha, dus die tas word steeds zwaarder. Daarnaast heb ik al heel erg last van mijn rug, dus het leek me handig om een “aparte” tas te kopen voor mijn laptop.

Bershka laptop tasDit is ‘m dan! Ik had al even wat onderzoek gedaan naar laptop tassen via internet en bij de Bershka zagen ze er goed uit en waren ze niet duur. Ik ging eigenlijk voor een zwart gelakte laptop tas, maar die hadden ze niet meer. En stiekem vind ik deze ook veel mooier 🙂

Bershka laptop tas

Bershka laptop tasDe tas is erg ruim, naast mijn laptop passen er ook nog genoeg andere dingen in. En zoals je ziet zit er ook nog een klein vakje in. Handig!

Bershka laptop tasBershka laptop tasDe tas kostte €17,- en mijn laptop (15 inch) past er prima in. Daarnaast is het een fijne kwaliteit en vind ik hem ideaal om mee naar school te nemen. Hebben jullie ook een laptop tas?


Liefs, Suze.