ImageVoor mijn verjaardag kreeg ik vorige week donderdag een ontzettend handig kastje om mijn make-up in op te bergen. Kijk je mee?ImageDit is hem dan, mijn eigen make-up kastje. Doordat ik een kleine slaapkamer heb en op mijn kamer geen bureau heb staan, staan mijn make-up spullen altijd beneden op tafel in ons zitje (denk hierbij aan een apart gedeelte dat vast zit aan ons huis, hier zitten mijn broer en ik vaak tv te kijken of achter de laptop). Eerder had ik dus altijd mijn make-up in een houten doos zitten en stond dat op tafel, hoe meer make-up ik kreeg etc. hoe minder plek er was op de tafel en hoe meer rommel er kwam. Iedereen werd er een beetje gek van haha… Ook liggen al mijn boeken en wat spullen van school in dat zitje.ImageImageImageMaar nu heb ik gelukkig mijn eigen make-up kastje, met een lade. Wat ontzettend handig is. Hierdoor kan ik boven op het kastje mijn boeken en andere spullen van school leggen en is alles in een keer opgeruimd. Ik ben echt heel blij met het kastje en het heeft een mooie plek gekregen. Het kastje is van het merk Lief! en komt van de kinderafdeling. Waar bewaren jullie je make-up in? 🙂

Liefs, Suze.