Action fluffy krukjeAfgelopen week was ik bij de Action om wat te ruilen. Ik was al een hele tijd opzoek naar het bovenstaande krukje en heb zelfs andere filialen gebeld. Helaas kon ik niemand aan de lijn krijgen en ook het krukje kon ik bij de Action niet meer vinden.. 

Action fluffy krukjeMaaar toen ik afgelopen donderdag de Action in liep stonden er opeens 2 bonte krukjes naast de ingang. Jeetje wat was ik blij toen ik ze zag staan!! Ik had er zo ontzettend lang naar gezocht, maar helaas kon ik ze nergens meer vinden. Ik had natuurlijk al naar alternatieve krukjes gekocht, maar die waren helaas toch wel erg duur.

Action fluffy krukjeAction fluffy krukjeAction fluffy krukjeHoe mooi ziet hij er uit!? Ik vind het effect met hout en bont zo leuk staan. Daarnaast zie je hierboven dat er op de poten al bescherming zit voor het krassen op de vloer, ideaal! Daarnaast heb ik het krukje nu op mijn slaapkamer staan als decoratie en ik wil er binnenkort wat leuke spulletjes op leggen.

Action fluffy krukjeHet bonte krukje kost €13,95 wat zeker niet duur is! Vergelijk maar eens met andere webshops waar ze te koop zijn. Ik ben er ontzettend blij mee dat ik het krukje eindelijk heb gevonden! Wat vinden jullie er van?

Liefs, Suze.