18-105mm lens NikonYes! Eindelijk heb ik hem, mijn nieuwe lens. Zoals jullie weten is mijn vorige lens 18-50 mm kapot en als het goed is kan hij nog gemaakt worden. Helaas was ik dus lens-loos en maakte ik gebruik van mijn kleine digitale camera om foto’s te maken. Het kan nog een aantal weken duren voordat mijn oude lens weer terug is, dus leek het me verstandig om een nieuwe lens aan te schaffen.

18-105mm lens NikonDit is ‘m dan! Eigenlijk was ik al een tijdje aan het nadenken over een nieuwe lens. Mijn oude lens had een bereik van 18-55 mm. Niet erg groot dus en ik kon ook niet bepaald dicht inzoomen en scherpe foto’s van producten maken. Het leek me dus verstandig om een nieuwe, grotere lens te kopen.

 18-105mm NikonUiteindelijk is dit ‘m geworden. De 18-105 mm f/3.5-5.6G ED VR objectief. Op school hebben we deze lens ook op de camera’s zitten, dus eigenlijk was ik er al bekend mee en was de keuze snel gemaakt. Ik vind hem ontzettend fijn werken en er gaat een wereld voor je open qua inzoomen haha.

18-105 mm lens Nikon18-105 mm lens NikonDe lens bestelde ik via cameranu.nl en de volgende dag had ik hem al in huis, ontzettend snel dus. Daarnaast kreeg ik er ook een lensdop, zonnekap en een tasje bij. Ik ben echt ontzettend blij met mijn aankoop en ik denk dat ik er nog heel lang veel plezier van ga hebben! Welke lens hebben jullie en wat vinden jullie fijn werken?


Liefs, Suze.