Verjaardagscadeaus \ Label of Suze

Verjaardagscadeaus \ Label of SuzeHet zit er weer op. Ik mag weer een jaar wachten totdat ik jarig ben. Het afgelopen weekend heb ik ontzettend veel mazzel gehad met het mooie weer. Ik heb mijn verjaardag lekker buiten in de zon kunnen vieren met familie, vrienden en kennissen. Kijk je mee naar een deel van mijn cadeautjes? 

Verjaardagscadeaus \ Label of SuzeZoals jullie in mijn vorige artikels al konden lezen over mijn verjaardag, kijk ik er altijd ontzettend naar uit. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit jaar zoveel leuke cadeautjes heb gekregen. Naast leuke cadeaus heb ik ook genoeg geld gekregen, wat ik stiekem toch ook wel heel fijn vind. Nu kan ik mooi gaan sparen voor een Ipod die ik al zo lang wil hebben. Hierboven zien jullie al een aantal van mijn cadeautjes. Het make-up boek van Xelly kreeg ik van Anouk, zo lief!! En wat ben ik er blij mee zeg. Ik heb al een beginnetje gemaakt en ik vind het boek nu echt al fantastisch. Mooi vorm gegeven, prachtige foto’s en veel roze. Daar word ik nou blij van haha.

De twee kopjes kreeg ik van mijn ouders. Gewoon, omdat ze ze zo leuk vonden haha. Ook kreeg ik een prachtige cremè achtige clutch en een klein oogschaduw setje.

Verjaardagscadeaus \ Label of SuzeCadeaukaarten komen altijd goed van pas. Ik kreeg twee fashioncheque’s en een Douglas kaart. Ik bedoel maar, je kunt nooit genoeg kleren en make-up hebben. Dus waarschijnlijk ga ik binnenkort mooi even winkelen met deze leuke kaarten.

Ook kreeg ik twee hele leuke armbandjes die erg makkelijk te combineren zijn. In beide armbandjes zit de kleur zwart, dat past perfect bij de kleding die draag. Ook vaak zwart namelijk. Ik ben ontzettend benieuwd naar het haarproduct van L’oreal. Dit zegt de beschrijving over het product: ‘L’Oreal Dual Stylers Liss & Pump-Up geeft fijn en futloos haar een indrukwekkend volume met een ultieme gladheid. Het volume houdt tot maar liefst 72 uur,  dankzij de tegenstrijdige effecten in één product. Dual Stylers Liss & Pump van L’Oréal bestaat uit twee componenten, die voor gebruik gemengd dienen te  worden.’ Ik ben in iedergeval ontzettend benieuwd. Want wat volume en ultieme gladheid kan mijn haar wel gebruiken 🙂

Verjaardagscadeaus \ Label of Suze Verjaardagscadeaus \ Label of SuzeDeze leuke cadeautjes kreeg ik van mijn beste vriendinnetje. Hoe leuk zijn die ijs lolly’s!! Ik vind ze geweldig. Van het weekend ga ik het proberen haha, ik hou jullie op de hoogte of het wat is geworden of niet. Daarnaast vind ik de lens-mok helemaal geweldig. Ideaal voor in de winter om daar mijn thee (of stiekem warme chocolademelk) in te bewaren. Like it!

Dit was een deel van mijn cadeautjes die ik heb gekregen. Ik heb niet alles op de foto gezet, aangezien ik over sommige cadeautjes nog een apart artikel wil gaan schrijven. Wat vinden jullie van mijn gekregen cadeaus?

Liefs, Suze.