Ik denk dat Sheinside bijna bovenaan mijn lijstje staat van favoriete online webshops. Een aantal keer in de week snuffel ik wel rond op de site. Ze hebben zulke leuke kleding en sieraden. Ik heb een hele tijd geleden $100 gewonnen van Sheinside en heb er dan ook mooie kleding en accessoires voor uitgezocht. Het enigste nadeel is dat je met een credit card moet betalen als je wat wilt bestellen.. En laat ik deze nou niet hebben 🙁 Alsnog kan ik het niet laten om regelmatig mijn favorieten bij elkaar te zoeken. Wat is jullie favoriet?

Stiekem staat alles op mijn wish-list en wil ik alles kopen haha, en dan vooral de oorbellen en het jack dat je linksboven ziet. Ik hou echt van de kleuren beige, grijs en zwart dat is altijd zo leuk te combineren. Hoe zouden jullie deze items combineren?

Liefs Suze.