Mijn favorieten op dit moment | Label of Suze

Mijn favorieten op dit moment | Label of SuzeDe laatste tijd merk ik dat ik over bepaalde producten, kleding en schoenen zo enthousiast ben. Het leek me dus leuk om mijn favorieten van dit moment met jullie te delen. Misschien halen jullie er nog inspiratie uit 🙂  Mijn favorieten op dit moment | Label of SuzeAllereerst dit zwarte tasje met een perfect formaat. Het lijkt een beetje op een koffertje. Aan de voorkant heeft het twee magneetjes waardoor de tas goed sluit. Deze tas neem ik regelmatig mee als ik een dagje weg ga of ga shoppen. Mijn belangrijkste spullen passen hier precies in, waardoor ik niet de hele dag met een grote tas aan het sjouwen ben. Ik ben helemaal fan 🙂Mijn favorieten op dit moment | Label of SuzeZoals jullie hier hebben kunnen lezen heb ik een tijdje geleden een nieuwe lipstick gekocht van MAC. Ik ben serieus verliefd op deze kleur. Hij staat echt overal bij en ik heb hem tot nu toe elke dag nog op mijn lippen gedragen. Love it!

Mijn favoriete geur op dit moment is Alien wie jullie hierboven in de oranje flacon zien staan. Wat een heeerlijke geur is dit. Ik heb er al een aantal complimenten over gekregen en ik raak echt niet uitgekeken op deze geur.

Nu het steeds wat kouder word heb ik eigenlijk (elke dag) mijn Uggs aan. Ze lopen gewoon fantastisch en ik hoef nooit bang te zijn voor koude voeten. Daarnaast is deze bruine kleur echt ontzettend makkelijk te combineren. Het past eigenlijk overal bij.

Alweer als laatste ben ik tegenwoordig helemaal gek op shirtje met een “colletje”. Het staat zo mooi chique en het is zo leuk om te dragen met een ketting. Het zwarte shirtje die je hierboven ziet kocht ik een tijdje geleden bij de CoolCat. Daar hebben ze veel verschillende en zeker mooie basics. Ik ben heel benieuwd wat jullie favorieten van dit moment zijn! 🙂

Liefs, Suze.