Afbeelding
Lezen heb ik altijd erg leuk gevonden en dat vindt ik het nog steeds. Toen ik ongeveer een half jaar geleden hoorde dat Mascha van Beautygloss een boek ging schrijven wist ik meteen dat ik hem zou kopen zodra hij was uitgegeven.Afbeelding
Het boek gaat over heel veel verschillende dingen het zijn allemaal korte verhalen met korte hoofdstukjes over dingen die Mascha heeft meegemaakt. De verhaaltjes gaan over prive dingen, zakelijke dingen, over familie en vrienden, carriere en alle dingen die ze heeft geleerd. AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Er is best veel fotografie toegevoegd aan het boek wat ik altijd er fijn vind. Zo krijg je een beetje een sfeer impressie en leef je je helemaal in in het boek. Zoals jullie hierboven kunnen zien is het boek mooi vormgegeven en is het ook erg makkelijk te lezen. Hebben jullie het boek al gelezen?

Liefs, Suze.