Mijn favoriete geuren

Mijn favoriete geuren | Label of SuzeWat een heerlijk weer jongens! Dus het is vandaag tijd voor zomerse en frisse geuren nu het nog kan 😉 Vandaag laat ik jullie mijn favorieten geuren zien. Kijk je mee?  Mijn favoriete geuren | Label of SuzeWe beginnen met Gucci Guilty. Deze geur kreeg ik een aantal jaar geleden cadeau van een vriend en sinds dien ben ik echt helemaal fan. Deze geur blijft gewoon lekker en hij kan zowel overdag als in de avond prima gedragen worden 🙂 Hij blijft ook echt lang hangen dus dat is ook heel fijn. “De spectaculaire topnoten met geuren van mandarijn en een gedurfd shot van roze peper trekken direct de aandacht.”

De geur van Bambi Let’s Dream heb ik alweer een aantal jaar. Ik doe trouwens echt super lang met mijn geuren. Vandaar dat ik sommige echt al een hele lange tijd heb 🙂 Deze kreeg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ik vond de flacon echt super gaaf en origineel. De geur draag ik voornamelijk overdag omdat hij echt vrij zoet is. “Een sensatie voor alle zintuigen, samengesteld uit kostelijke mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder.”

Dan de laatste geur Acqua di Gioia van Giorgio Armani. Deze geur droeg een vriendin van mij en ik vond het zo lekker! Ik besloot de geur te kopen bij de ICI PARIS. Deze geur draag ik overdag en in de avond. Op dit moment is het echt mijn favoriet en is de geur al bijna op haha! “Het hart bestaat uit vrouwelijke bloemige noten met vreugdige aquatische noten als jasmijn, pioenroos en een vleugje roze peper.”

Mijn favoriete geuren | Label of SuzeIk ben erg benieuwd. Waar kopen jullie altijd je geuren? Ik ga vaak bij mij in de buurt naar de ICI PARIS. Aangezien ik daar door het personeel altijd heel goed geholpen wordt. Wat super fijn is, is dat ik nog een cadeau bon heb. Dus die ga ik zeker binnenkort daar besteden aan een lekkere geur. Nu heb ik nog iets leuks voor jullie! Via deze site krijg je korting op heel veel artikelen van ICI PARIS. Dat is altijd mooi meegenomen toch? 🙂 Welke geur is jullie favoriet?

Liefs, Suze.

Leave a Comment