Label of Suze | favoriete beauty boekenLezen heb ik vanaf jongs af aan al ontzettend leuk gevonden. Elke week ging ik wel weer naar de bieb om weer nieuwe boeken te lenen, op een gegeven moment kende ik bijna alle boeken al haha. Stiekem heb ik nog steeds een pasjes van de bieb, maar ik ga er bijna nooit meer heen, omdat ik een voorraadje favoriete beauty boeken thuis heb liggen en die eerst allemaal graag wil uitlezen. Benieuwd welke beauty boeken dat zijn?

Label of Suze | favoriete beauty boekenLabel of Suze | favoriete beauty boekenDit zijn ze dan! Mijn 4 favoriete beauty boeken. 3 van de 4 boeken heb ik al gelezen. Alleen het boek van Lauren Conrad – Beauty moet ik nog helemaal uitlezen, ik heb al wel een begin gemaakt en hij bevalt me goed. Deze beauty boeken zijn wel een heel verschil met de boeken die ik vroeger las. Dat waren vaak romantische verhalen of waargebeurde verhalen. Omdat ik me alweer sinds een lange tijd verdiep in make-up en beauty leek het me leuk om dit soort boeken ook eens te gaan lezen. De boeken van Lauren Conrad kreeg ik beide voor mijn verjaardag, het boek van Cynthia en Mascha kocht ik beide bij hun eigen event.

Label of Suze | favoriete beauty boekenStiekem vind ik het uiterlijk van de boeken al erg mooi en zoals je op de foto’s kunt zien liggen deze boeken dan ook samen netjes op een krukje. Dit krukje staat op mijn kamer en ik vind het een erg leuk plekje geworden. Tot nu toe heb ik echt al ontzettend veel geleerd uit alle boeken. Handige tips op make-up gebied, kleding, positief in het leven staan en ga zo maar door. Alle 4 de boeken hebben hun eigen verhaal en eigen tips wat voor iedereen weer heel persoonlijk is. Ik ben erg benieuwd of jij deze boeken ook kent! Dus let me know 🙂

Liefs, Suze.