Label of Suze visitekaartjesHet heeft een hele lange tijd geduurd, maar hier zijn ze dan eindelijk! Mijn eigen visitekaartjes voor Label of Suze. De visitekaartjes had ik al een hele tijd geleden besteld, alleen duurde het allemaal zo lang voordat ik ze in huis had. Maar nu kan ik ze eindelijk aan jullie laten zien. Kijk je mee?

Label of Suze visitekaartjesLabel of Suze visitekaartjesZoals je ziet zaten ze verpakt in een ontzettend klein doosje. Ik bestelde mijn visitekaartjes via Zazzle. Helaas heb ik echt weken moeten wachten op mijn bestelling, dus ik raad het niemand aan om daar te bestellen als je je product snel nodig hebt.

Visitekaartjes Label of SuzeVisitekaartjes Label of SuzeDit zijn ze dan! Ik ben er ontzettend blij mee. Het was het wachten waard, ze zijn precies zo geworden zoals ik in gedachten had. Duidelijk, overzichtelijk en strak. Daarnaast kan ik nu eindelijk mijn mapjes gebruiken om ze in te bewaren.

Visitekaartjes Label of SuzeZoals jullie een paar weken geleden in mijn mobile diary konden zien had ik labels besteld. Het leek me leuk om de naam van mijn blog Label of Suze echt weer te geven en van mijn visitekaartjes labels te maken. Zo creëer je een toch je eigen originele visitekaartje met een eigen persoonlijke uitstraling.

Visitekaartjes Label of SuzeWat vinden jullie van het resultaat? Het is mooi en scherp gedrukt en ik ben er heel blij mee.


Liefs, Suze.