Afbeelding
Misschien nog een beetje vroeg, maar ik heb mijn bikini’s voor de zomer al bij elkaar! Wil je weten waarom ik ze nu al kocht, en waar ze vandaan komen?Afbeelding
Afbeelding
Dit zijn ze dan! We hebben al even kunnen genieten van het mooie weer en ik kan echt niet meer wachten op de zomer. Daarom was ik mijn zoektocht voor de perfecte bikini(s) al vast begonnen. Aangezien ik deze zomer 10 dagen op vakantie naar Kreta ga, vond ik het tijd worden om alvast mijn bikini’s even uit te zoeken en eventueel nog nieuwe te kopen. Ik vind het namelijk altijd een drama om bikini’s te kopen. Aangezien ze 9 van de 10 keer niet mooi zitten. Daarnaast kan ik nooit de perfecte bikini bovenstukjes vinden en duurt mijn zoektocht altijd ontzettend lang.. Gelukkig viel dat deze keer mee! De bikini’s die jullie hierboven zien zijn erg verschillend in prijs en ook in hoelang ik ze al heb. De bikini van de Livera heb ik al ongeveer 2 jaar. Daarnaast heb ik de bikini van de H&M vorige zomer gekocht en de bikini van de Action heb ik ook al ongeveer 2 jaar. Ook zit er bij elk bovenstukje nog 1 of 2 bandje(s). Dat vind ik ontzettend handig, omdat ik dan zelf kan kiezen of ik ze met of zonder bandjes draag. Bij de bikini van de Livera zitten de bandjes trouwens wel gewoon vast.
Afbeelding
Dit zijn mijn nieuwe bikini bovenstukjes van de Hema voor deze zomer. Ze kostte €12,50 per bikini bovenstukje en ik vind dat wel een redelijke prijs. Ik had niet verwacht dat deze bovenstukjes goed zouden zitten. Maar ze zitten echt perfect en ook heel fijn! Daarnaast vind ik ze allebei super leuk! Ik moet nu alleen nog even opzoek gaan naar 1 perfect bikini broekje. Die koop ik altijd los omdat ik de bijpassende nooit fijn vind zitten. Maar gelukkig heb ik nog even de tijd om daar naar op zoek te gaan 🙂 Welk bovenstukje is jullie favoriet?

Liefs Suze.