Matte nagellak van de Hema | Label of Suze

Matte nagellak van de Hema | Label of SuzeAfgelopen week liep ik bij de Hema naar binnen. Ze hadden zoveel nieuwe en leuke hebbedingetjes dat ik voor Koen wat leuke dingen mee nam. Natuurlijk moest ik ook even bij de make-up kijken en daar zag ik een hele rij met matte nagellak staan. 

Matte nagellak van de Hema | Label of SuzeEr waren ontzettend veel mooie kleuren. Dus ik vond het erg lastig om een mooie kleur uit te zoeken. Ik besloot voor de kleur Jelly Beans te gaan. Perfect voor de zomer en hij is lekker vrolijk. Hierboven heb ik 1 laagje aangebracht op mijn nagels. Zoals je ziet zijn de bovenste twee nagels nog nat. Je ziet dat de onderste twee al mooi zijn opgedroogd. Ze schijnen nog wel een beetje door, dus tijd voor een tweede laagje 🙂

Matte nagellak van de Hema | Label of SuzeZoals jullie wel weten ben ik altijd ontzettend enthousiast over de nagellak van de Hema. Een aantal jaar geleden kocht ik daar een matte topcoat, maar die heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt… Daarom besloot ik maar gewoon een mat lakje te kopen aangezien ik het matte effect altijd super gaaf vindt. Hierboven zit er een tweede laag op mijn nagels.

Matte nagellak van de Hema | Label of SuzeHet resultaat! Als eerste was het ontzettend lastig om deze kleur goed op de foto te krijgen. Buiten, binnen, met of zonder licht. Het was een drama haha. Overal leek deze nagellak gewoon te glanzen, maar hij was toch echt mat. Uiteindelijk is dit de beste foto waarop je kan zien dat de nagellak toch echt mat is. Als tweede moet ik eerlijk zeggen dat ik niet heel erg enthousiast ben. Ik vind hem toch nog erg glanzend lijken en ook bladert de nagellak snel af… Helaas 🙁

Matte nagellak van de Hema | Label of SuzeMocht je toch nog benieuwd zijn naar de kleur. Het is nummer 15 en het lakje heeft dus de naam: Jelly Beans Coral (geen idee waarom het hier met een ie staat). Ik ben nu stiekem toch nog wel erg benieuwd naar de kleur zwart, mat. Benieuwd of die beter “mat” is dan deze nagellak. Waren jullie al bekend met de matte nagellak van de Hema?

Liefs, Suze.