MANGO - hakken met geperforeerd design

Dit zijn de allermooiste hakken die ik in mijn kast heb staan. Al zo lang wou ik ze hebben, maar ik vond het toch best veel geld voor een paar hakken. Maar eindelijk was daar de sale en besloot ik ze meteen te bestellen! MANGO - hakken met geperforeerd designMANGO - hakken met geperforeerd designDeze prachtige hakken komen van de MANGO. Ze hebben ze in twee kleuren, zwart en rood. Ik besloot voor de zwarte te gaan, dat leek me echt ideaal om te combineren namelijk 🙂 Toen ik ze aan deed had ik echt even moeite om er op te lopen. Al mijn andere hakken hebben allemaal een plateau zool, maar deze hebben dat niet. Ze zijn echt hoog haha, 10,5 cm zijn de hakken. Daarnaast is de zool aan de onderkant echt super glad, dus daar moet ik nog even aan wennen.MANGO - hakken met geperforeerd designZe zitten echt ontzettend fijn en strak om mijn voeten heen. Daarnaast heb je aan de achterkant een veter koord zitten waarmee je je schoenen open en dicht moet maken. Misschien een beetje lastig, maar je kunt er makkelijk in komen met je voet 😉 En daarnaast ziet dat touwtje er aan de achterkant echt super gaaf uit.MANGO - hakken met geperforeerd designMocht je benieuwd zijn naar de hakken. Je vindt ze hier en ze zijn maar liefst voor de helft afgeprijsd. Echt ideaal! Daarnaast zijn er heel veel leuke kledingstukken in de sale, dus daar zou ik ook zeker even naar gaan kijken 🙂 Wat vinden jullie van deze hakken? Ik kan niet wachten om ze te dragen op een feestje. Dus laat de feestjes maar komen!

Liefs, Suze.