Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of Suze

Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeDe Hema heeft de laatste tijd weer ontzettend veel leuke, kleine, handige, hebbedingetjes. Altijd als ik in de winkel kom zie ik wel weer iets leuks liggen. Dat was ook vorige week het geval. Ik kocht een leuke gadget voor mijn mobiel.

Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeMagnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeZoals je kunt zien zijn het eigenlijk 3 lenzen. De fish eye lens en de macro lens die je op 2 manieren kunt gebruiken. Daarnaast zitten er nog wat kleine hulpmiddelen bij om de lenzen te bevestigen en te beschermen. Op de achterkant van de verpakking staat een duidelijke beschrijving.

Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeIn het pakketje zitten kleine ringetjes die je vast kunt maken op je mobiel. Je plakt ze “om” je camera heen. Zoals je hierboven kunt zien heb ik het ringetje op de achterkant van het hoesje van mijn mobiel geplakt. Aangezien ik altijd een hoesje om mijn mobiel heb leek me dit erg handig! De fish eye lens is groter dan de macro lens.

Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeVoor de zekerheid heb ik ook een ringetje geplakt op de achterkant van mijn mobiel zelf. Ook hier blijft hij prima zitten. Doordat het ringetje magnetisch is, blijft de lens daar aan vastzitten. Ontzettend handig en je kunt ze er heel makkelijk weer afhalen 🙂 Bij de macro lens kun je de bovenkant er nog vanaf draaien. Dan kun je echt hele mooie detail foto’s maken. Heel gaaf!

Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeMagnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeBij de lenzen zitten ook nog lens kapjes bij voor de voor en achterkant. Zo hoef je niet bang te zijn dat er iets beschadigd wordt en kun je ze makkelijk meenemen.

Magnetische lenzen voor je mobiel - Hema | Label of SuzeHierbij enkele voorbeelden die ik met de lenzen heb gemaakt. Ik ben er echt heel erg tevreden over. Ze maken ontzettende mooie en duidelijke foto’s. Daarnaast kan de macro lens echt alle kleine details opnemen wat echt een mooi resultaat geeft. Ik betaalde voor dit setje €5,- wat ik zeker niet duur vond. Waren jullie al bekend met deze lenzen?

Liefs, Suze.