Love it or hate it - Uggs | Label of Suze

Love it or hate it - Uggs | Label of SuzeNu het toch echt kouder begint te worden heb ik mijn Uggs weer tevoorschijn gehaald. Ze zijn niet alleen ontzettend lekker warm, ze lopen ook nog eens als pantoffeltjes. De meningen over de Uggs zijn nog al verdeeld, maar vandaag wil ik toch met jullie de voordelen even op een rijtje zetten haha. 

Love it or hate it - Uggs | Label of SuzeOp dit moment heb ik twee paar Uggs. De bruine variant heb ik nu alweer drie!! jaar en de zwarte twee jaar. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Een aantal jaar geleden was het echt een grote hype de Uggs laarzen. Je keek om je heen en echt iedereen had ze aan.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik Uggs niet de mooiste schoenen vind die er zijn, maar lelijk vind ik ze ook totaal niet. Het zijn gewoon de perfecte laarsjes voor in de winter. En laat ik het nou net altijd koud hebben. Deze schoenen passen gewoon perfect bij mij haha. Ze lopen echt heerlijk zacht en je voeten blijven ook nog eens heerlijk warm. Daarnaast vind ik dat je ze eindeloos kunt combineren. Je kunt ze onder een jurkje dragen, maar ook zeker met een skinny jeans.

Love it or hate it - Uggs | Label of SuzeIk hoor vooral dat de mannen Uggs echt foeilelijk vinden. Ja misschien zien ze er niet heel vrouwelijk uit, maar als wij dames ze leuk combineren komt het toch altijd weer goed! Daarnaast heb je de prijs nog… Ze kostten rond de €150,- wat zeker niet goedkoop is. Ik heb er dan ook heel lang voor gespaard. Aangezien ik zelf maat 36 van Uggs heb, lijken ze niet ontzettend lomp. Daarnaast heb ik dus een kindermaat en heb ik er ook geen €150,- voor hoeven betalen, ook zeker een meevallertje 🙂

Love it or hate it - Uggs | Label of SuzeOok dit jaar zal ik mijn Uggs weer met heel veel plezier dragen. Ook al zijn de meningen er over verdeeld, ik heb in ieder geval geen koude voeten meer. Ik ben erg benieuwd of jij ook Uggs hebt? Zo niet, wat vind je van deze schoenen?

Liefs, Suze.