L'oreal lifestyle guide 2016 | Label of Suze

L'oreal lifestyle guide 2016 | Label of SuzeDe tweede dag in 2016. Hebben jullie een leuk oud en nieuw gehad? ๐Ÿ™‚ Vandaag laat ik jullie deze leuke lifestyle guide zien die ik een tijdje terug bij de Kruidvat kreeg toen ik een aantal producten kocht.ย L'oreal lifestyle guide 2016 | Label of SuzeDe voorkant van de guide ziet er al veel belovend uit ๐Ÿ™‚ Zoals je ziet hierboven bij de inhoudsopgave zijn er verschillende thema’s met leuke tips, trends, recepten, dagjes uit, fashion en nog veel meer. Per week staat er weer iets anders centraal.L'oreal lifestyle guide 2016 | Label of SuzeL'oreal lifestyle guide 2016 | Label of SuzeElke maand heeft weer een andere vrolijke kleur waardoor het goed te onderscheiden is. Ik verbaasde me echt hoeveel leuke tips er in de guide staan. Zoals hierboven huisje huren in Nederland. Eigenlijk ga ik vaak naar de grotere steden toe, maar het lijkt me super leuk om eens een keer in het bos of op het strand te overnachten. De guide brengt je op andere gedachten ๐Ÿ˜‰ย L'oreal lifestyle guide 2016 | Label of SuzeDe guide werkt erg praktisch. Je kunt hem ergens neerleggen, zetten of ophangen. Je hebt genoeg ruimte om dingen op te schrijven en daarnaast hebben ze ook een stukje overgelaten om overige dingen op te schrijven wat je niet moet vergeten. Wat ik zelf zo leuk vind aan de guide is dat er zo veel verschillende thema’s in voor komen. Van make-up tips tot sporten en gezonde recepten. Hele leuke variatie!ย L'oreal lifestyle guide 2016 | Label of SuzeIk durf niet te zeggen of je de guide nog krijgt bij de Kruidvat. Maar je kunt het voor de zekerheid even na vragen want hij is echt ontzettend leuk. Ik begin het jaar in ieder geval goed met deze leuke guide ๐Ÿ™‚

Liefs, Suze.