Afgelopen maandag 24 Februari kwamen Anouk en ik aan in Londen. Rond 17.00 uur reden we het station binnen met de trein. Daarna zijn we met de metro naar de wijk Elephant & Castle gegaan waar ons hostel zat. Vanaf de metro was het nog een paar minuten lopen. We hadden alles meteen in een keer gevonden, wat echt super fijn was! Het regende heel iets die avond, maar gelukkig niet heel erg hard. Nadat we hadden ingecheckt in ons hostel, alles rustig hadden uitgestald en bekeken zijn we rond gaan lopen ๐Ÿ™‚

We hadden ontzettende honger gekregen en het werd tijd om even iets te eten. Het bovenstaande was ontzettend lekker en we aten bij Nando’s wat ook zeker goed betaalbaar was! Helaas had ik de mevrouw een beetje verkeerd begrepen, waardoor ik had gekozen voor een hot sausje in onze wraps. Maar goed dat we zo’n groot glas drinken hadden haha!

Hoe gaaf is deze foto? Ik ben er zo blij mee! We zijn na het eten wat rond gaan lopen door de wijk bij ons in de buurt, opzoek naar leuke straatjes, winkeltjes en plekken. Toen kwamen we dit tegen. Wauw! Ik was foto’s aan het maken en de sluitertijd stond precies goed. Heel gaaf resultaat is het geworden!
Deze brievenbussen blijven erg gaaf! We zijn de rest van de avond nog veel leuke plekken tegengekomen en zijn met de metro alvast naar Oxford street gegaan. Stiekem hadden we al wat gewinkeld bij de Primark en heb ik mijn perfecte zomerjas gevonden! Van de week zullen jullie nog veel leuke foto’s voorbij zien komen. Ook komt er binnenkort een hele grote shoplog aan haha! Helaas moet ik morgen weer naar school, degene die nu vakantie hebben en carnaval gaan vieren wens ik veel plezier en anders veel succes op school!
ย 
Liefs Suze.