Lipcote van de Primark - Label of Suze

Lipcote van de Primark - Label of SuzeSinds een tijdje gebruik ik de Lipcote van de Primark en het werd tijd dat ik er wat over ging schrijven, ik ben er namelijk ontzettend enthousiast over. Stiekem kan ik al niet meer zonder… Lees je mee?Lipcote van de Primark - Label of Suze Lipcote van de Primark - Label of SuzeDankzij Britt (thanks hiervoor!!) kwam ik in aanmerking met de lipcote van de Primark. Ik draag bijna elke dag lippenstift, en ik heb er in de loop van de tijd ook een aantal verzameld. Maar toch was het jammer dat de lippenstift gedurende dag zo snel van mijn lippen af ging. Toen kwam Britt met de oplossing. Bij de Primark verkochten ze een lipstick sealer voor je lippen. Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar het leek me echt ontzettend handig.

Zoals je hierboven kan lezen bij de beschrijving breng je de sealer met een dun kwastje op je lippen aan. Het kan zijn dat je lippen dan iets tintelen, maar vaak heb ik hier helemaal geen last van. Je wacht even tot het is opgedroogd op je lippen en je lippenstift blijft de hele dag goed zitten. Ook als je ondertussen eet en drinkt natuurlijk 🙂

Lipcote van de Primark - Label of SuzeHet is een klein potje en je kunt het wel vergelijken met een nagellak potje. Je doet er echt ontzettend lang mee. Ik gebruik hem nu ongeveer 4 maanden en hij zit nog steeds ontzettend vol. Het is wel belangrijk dat je de sealer goed laat opdrogen, anders krijg je allemaal kleine velletjes op je lippen van de sealer.Lipcote van de Primark - Label of SuzeDoordat je het dun aanbrengt op je lippen geeft het wel iets af aan het kwastje zoals je hierboven ziet. Daarnaast heb je er echt de hele dag profijt van. Aan het eind van de dag zit je lippenstift er nog steeds goed op. Ik ben fan! Ik weet de prijs niet meer precies, maar de lipcote was zeker niet duurder dan €3,-. Waren jullie al bekend met deze lipcote?

Liefs, Suze.