De leukste cadeautips via Coolgift

Goodies, goodies, goodies. Via Coolgift kreeg ik de kans om hele leuke cadeautje voor mezelf uit te zoeken. Vandaag heb ik dus drie leuke cadeautips voor je! Lees je mee? 🙂 De leukste cadeautips via CoolgiftDe leukste cadeautips via CoolgiftSinds ik een tablet heb vind ik het ideaal om daarop Netflix te kijken. Alleen het is altijd lastig om hem ergens neer te zetten en constant vasthouden is ook niet bepaald ideaal 😉 Toen zag ik deze iBed Tablethouder op de site staan, ideaal leek me dat! Zoals je ziet is het een “mini” houder. Ik vind het er zo schattig uitzien. De leukste cadeautips via CoolgiftJe zet je iPad of tablet makkelijk in de gleuf en hij blijft prima staan. Ik heb hem al een aantal keer gebruikt en voor mij werkt het ideaal. Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat hij eruit valt, het zit prima vast. Je kunt er voor kiezen om nog wat drinken of eten op de plank te zetten. Ik durf dat zelf niet aan, aangezien ik nogal onhandig ben en bang ben dat ik het over mijn iPad heen gooi. Maar de mogelijkheid is er 😉  De leukste cadeautips via CoolgiftDe achterkant is een heerlijk zacht kussentje, die je op je schoot kan zetten 🙂 Het is van goede kwaliteit en het formaat is 29cm(L) × 24cm(B) × 5cm(H). De leukste cadeautips via CoolgiftHier was ik zo ontzettend benieuwd naar. Het is al een hele lang tijd een hele hype, deze Selfie Ring Light. Het werd dus tijd dat ik het zelf maar eens ging proberen. Je zult het vast al kennen, maar het is een extra lamp voor op je mobiel, zodat je het perfecte licht hebt bij je selfie haha 🙂 De leukste cadeautips via CoolgiftWat super handig is, is dat je hem door middel van dit snoertje kunt opladen. Zo hoef je dus geen batterijen te gebruiken. Als hij helemaal is opgeladen kun je er maar liefst 45 minuten helder licht van hebben. In die 45 minuten heb je vast een mooie foto gemaakt toch? 🙂  De leukste cadeautips via CoolgiftHet is een ring van licht die je op vrijwel elke smartphone kan schuiven. Vanbinnen zitten maar liefst 36 LEDs die nacht in dag kunnen veranderen. De drie standen zorgen er ook voor dat je voor elke situatie precies de geschikte helderheid kan kiezen. Door op bovenstaand knopje te drukken kun je dus kiezen uit de drie standen. De leukste cadeautips via CoolgiftEn zo ziet het er dan uit op je mobiel. De afmetingen zijn 8.5cm(L) × 8.5cm(B) × 1.8cm(H). Toen ik deze foto’s maakte was het overdag, dus ik ga hem binnenkort uitgebreid testen als het wat donkerder is, ik ben benieuwd! Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit met drie verschillende standen/lichtsterktes 🙂 De leukste cadeautips via CoolgiftLast but not least, deze geweldige LED tekstballon. Ik dacht meteen aan mijn verjaardag (in juni), waar ik deze box zeker voor wil gaan gebruiken als leuke aankleding met een leuke tekst erop.  De leukste cadeautips via CoolgiftHet principe is hetzelfde als dat van een whiteboard. Met de meegeleverde zwarte stift schrijf of teken je op het witte vlak. Dat kan je dan met een zacht doekje vervolgens weer schoonvegen. Door middel van de ingebouwde LEDs, zorg je voor een aangename witte gloed, die van dit leuke gadget meteen ook een origineel lampje maken 🙂De leukste cadeautips via CoolgiftWil je geen zes batterijen in de tekstballon stoppen, dan kan je de LED Tekstballon ook nog met een adapter aansluiten op de netstroom (2,5mm tip, 9V, 500mA). Het formaat is ook echt perfect. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. 29.5cm(L) × 5cm(B) × 21cm(H).De leukste cadeautips via CoolgiftBij deze tekstballon krijg je ook sjablonen. Zo kun je mooie, strakke letters tekenen. Hierboven zie je het knopje waarmee je de lamp kan aanzetten. Ik ben er in ieder geval heel blij mee 🙂

Wat vinden jullie van deze cadeautjes? Voor kleinere prijzen heb je al super leuke dingen in huis. Dus mocht je binnenkort nog een verjaardag hebben. Neem een kijkje op Coolgift. Voor hem en voor haar hebben ze unieke en leuke cadeaus!

Liefs, Suze.