Met leuke bikini's de zomer in

Wat een heerlijk weer de afgelopen dagen, ik ben er net helemaal aan gewend. Maar vanaf vandaag gaat het helaas weer wat minder worden. Hopelijk gaat het weer snel de goede kant op 🙂 Vandaag wil ik het met jullie hebben over bikini’s voor de zomer die er aan zit te komen. Want, ik weet niet hoe het bij jullie zit. Maar in de loop van de jaren heb ik zo veel verschillende bikini’s verzameld. Dat het nu tijd werd om daar eens een artikel over te schrijven.Met leuke bikini's de zomer inBikini's voor de zomer van 2016Zoals ik al zei heb ik in de afgelopen jaren een heel aantal bikini’s gespaard. Eigenlijk had ik jarenlang maar 1 of 2 bikini’s. Maar ik besloot daar in 2014 eens verandering in te brengen. Ik schreef eerder een artikel over de bikini’s die ik toen fijn vond. In ieder geval, ik heb gemerkt in deze twee jaar dat mijn smaak qua bikini’s echt heel erg veranderd is. Zo vond ik het in 2014 nog fijn om bandeau bikini’s te dragen. Maar vind ik het nu fijn om mijn bikini lekker stevig te hebben zitten. Voor alleen zonnen (achter in de tuin bijvoorbeeld) is een bandeau echt ideaal. Maar om daar nou mee te gaan zwemmen. Ik heb er geen goede ervaringen mee haha 😉

Daarom besloot ik dit jaar om twee nieuwe bovenstukjes te kopen. Dat zijn nummer 3 en 4 die je hieronder op de foto ziet. Beiden hebben ze bandjes waardoor je bikini gewoon lekker strak kan zitten en je niet bang hoeft te zijn dat er is mis gaat… Beide bovenstukjes kocht ik dit jaar bij de H&M. Zo gek dat ik het vroeger verschrikkelijk vond om een triangelbikini top te dragen. Tegenwoordig vind ik het echt ideaal! Daarnaast is de zwarte top echt mijn favoriet. Ik gebruik hem niet alleen om mee te zwemmen, maar draag hem ook gewoon onder zomerse, witte topjes. Echt ideaal!

Ik vraag me af, is jullie smaak ook zo veranderd? Want ik was namelijk aan het zoeken naar mooie bikini’s en badpakken, en toen vond ik op de website van Peter Hahn ook echt hele mooie kleurrijke badpakken. Want badpakken zijn tegenwoordig weer helemaal “in” en dat vind ik zo leuk! Ze worden niet meer als ouderwets gezien en daarnaast, het zit ook nog eens heel praktisch. Wat wil je nog meer? Stiekem vind ik dit badpak echt ontzettend mooi. Lekker strak, maar toch wat spannender met een printje. Ik heb nog geen badpak, dus misschien moet ik er eens eentje gaan aanschaffen 🙂Bikini's voor de zomer van 2016Wat voor badmode dragen jullie deze zomer? Een badpak, bikini of wissel je ze samen af? Ik ben heel benieuwd 🙂 Ik ben in ieder geval helemaal klaar voor het zomerse weer, dus laat maar komen.

Liefs, Suze.