Afbeelding
Tijd voor een feestje vandaag! Label of Suze bestaat vandaan precies 1 jaar. Benieuwd naar mijn hoogtepunten?

Wauw, wat is dit jaar snel gegaan zeg.. Toen ik vorig jaar begon met mijn blog, had ik nooit verwacht dat er zoveel in 1 jaar zou kunnen gebeuren. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik graag mensen wou inspireren met dingen die ik zelf erg leuk vind en ook omdat ik graag mijn fotografie, grafische vormgeving en creativiteit ergens wou uiten. Ik volgde al ontzettend veel blogs en het leek me leuk om er dus zelf ook eens te beginnen. En nu 1 jaar verder is er echt al zoveel veranderd wat ik echt nooit had verwacht. Om vandaag het 1 jarig bestaan van Label of Suze te vieren heb ik een lekkere bokkepootjestaart gemaakt. Jullie mogen allemaal een stukje hebben haha ๐Ÿ™‚
Afbeelding
Als eerst wil ik eerst jullie (mijn volgers) ontzettend bedanken! Echt heel erg lief dat jullie mijn blog zijn gaan volgen, leuke reacties achterlaten en steeds weer terug komen. Dankjulliewel! Daarnaast had ik echt nooit kunnen dromen dat veel bedrijven mij zouden benaderen om samen te werken. Dat ik kleding, producten, en accessoires mag testen en uitproberen om daar voor jullie (mijn volgers) een artikel over te schrijven. Ik hoop dat dit in de toekomst zo zal blijven ๐Ÿ™‚ Ook vind ik het zo gaaf dat ik bij verschillende events aanwezig mag zijn, om nieuwe bloggers te ontmoeten en in aanraking te komen met nieuwe merken, daarnaast om inspiratie op de toen voor mijn blog en leuke nieuwe ervaringen op te doen.

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe lay-out waar ik ongelooflijk blij mee ben, echt een lay-out die bij mijn blog past. Ik hoop dat ik in de toekomst nog heeeel lang kan bloggen en jullie kan inspireren. Daarnaast wil ik jullie nog een keer heel erg bedanken voor alles!

Liefs Suze.