Klaar voor de lente - Wishlist Mango | Label of Suze

Klaar voor de lente - Wishlist Mango | Label of SuzeIn januari besloot ik met mezelf af te spreken om in de maand februari geen kleding te kopen. Ondertussen zijn we 12 dagen verder en het gaat me best moeilijk af. Als ik even in de stad ben of op mijn computer zit komen overal allemaal mooie kledingstukken voorbij. Maar, ik hou me natuurlijk sterk 😉 Klaar voor de lente - Wishlist Mango | Label of SuzeKennen jullie de app Swipe & Shop al? Ik vind het echt ideaal. Maar daar in tegen is het ook erg moeilijk om me in te houden. Als ik iets leuks zie qua kleding en accessoires surf ik meteen even naar de webshop. Voor ik het weet zit het dan alweer in mijn mandje. Oeps! Maar zoals ik al zei, in deze maand ga ik geen kleding kopen. Maar kijken mag natuurlijk wel! Vandaag heb ik voor jullie een aantal favorieten van de Mango op een rijtje gezet.

Links: zien jullie een prachtige jas, die echt veel te duur is maar ontzettend mooi. Rechts: hoe leuk is deze jumpsuit? Ondanks dat ik geel geen mooie kleur vind, vind ik deze okergele kleur dan wel weer mooi haha. Snappen jullie het nog?Klaar voor de lente - Wishlist Mango | Label of SuzeHoe leuk is dit jasje? De bomberjacks komen weer helemaal terug. Voordal de groene kleur is prachtig! Daarnaast twee basic shirtjes met een leuk detail aan de voorkant, een knoop. Ik vind het grappig! Je kan zoiets natuurlijk ook heel makkelijk zelf in een shirtje maken. Natuurlijk kan een rokje ook niet ontbreken. Ik vond dit rokje van suède.Klaar voor de lente - Wishlist Mango | Label of SuzeTegenwoordig ben ik echt helemaal gek van broeken. Vroeger vond ik het helemaal niets en droeg ik bijna altijd rokjes en jurkjes. Maar tegenwoordig vind ik broeken steeds leuker bij mezelf staan. Hierboven zien jullie mijn favorieten: 123.Klaar voor de lente - Wishlist Mango | Label of SuzeHoe mooi zijn deze twee paar schoenen en tasjes. Ik ben er verliefd op en wil ze alle vier hebben haha. Vooral de zwarte hakken lijken me heel fijn. Makkelijk te combineren en ze lijken me ook nog eens heerlijk lopen! Dan de nette schoenen, die er toch wat speelser uit zien. Perfect voor de lente toch?! Het nude kleurige tasje kun je eigenlijk overal wel bij combineren 🙂 Al laatste het zwarte tasje met franjes. Love it! Gelukkig is de maand februari een korte maand, want ik kan echt niet wachten om weer wat te shoppen! Wat is jullie favoriet?

Liefs, Suze.