Afbeelding
In Utrecht kwam ik een ontzettende leuke winkel tegen. Allemaal zelfgemaakte spulletjes wat net “iets” anders dan anders is. En als iets leuk vind, is het dat wel! Ik kocht iets heel leuks en handigs! Kijk je mee naar de foto’s?Afbeelding
Ik kocht deze ontzettend leuke to go beker van keep cup. Ik was altijd al opzoek naar een kleine compacte to go beker, en eindelijk heb ik hem gevonden. Erg handig om s’ ochtends nog even wat thee of koffie mee te nemen naar het station. Ook scheelt het behoorlijk wat geld, bij de kiosk betaal je zo rond de €2,-..
Afbeelding
Ik heb gekozen voor het kleinste formaat aangezien ik het niet handig vind om een hele grote te hebben. Deze kan ik nog makkelijk in mijn tas stoppen. Ze hadden trouwens heel veel verschillende kleuren, kijk anders even op de site voor het aanbod 🙂AfbeeldingAfbeelding
De thee blijft erg lang warm, en ook de buitenkant is makkelijk om vast te houden en word gelukkig niet te warm! Daarnaast is het wel handig om een zakje mee te nemen waar je hem even in kan doen, want hij lekt namelijk wel iets.. Dat is het enige nadeel dat ik kan bedenken! Wat vinden jullie van deze leuke beker?

Liefs Suze.