Label of Suze | outfit of the day

Label of Suze | outfit of the dayYes, weer een outfit post vandaag. Ik draag mijn favoriete crop top die ik vorig jaar in Londen bij de Primark kocht. Ik moet stiekem toegeven dat ik ontzettend veel van palmbomen hou. Ze zijn zo leuk!! Overal in de winkels zie je tegenwoordig het printje terugkomen, volgens mij wordt het echt de trend van 2015. Maar geef toe, het ziet er ook zo lekker zomers uit.

Label of Suze | outfit of the dayDe locatie waar deze foto’s zijn gemaakt is zooo mooi, ik wil heel snel weer terug. Prachtig ook dat alles al in bloei stond, zo komt de lila kleur heel erg mooi uit. Zoals je kunt zien droeg ik echt een comfortabele outfit. Een crop top, perfecte skinny jeans en een paar mooie sneakers.

Label of Suze | outfit of the dayLabel of Suze | outfit of the dayIk besloot om enkel sokjes te dragen in mijn sneakers. De vorige keer heb ik er met blote voeten in rondgelopen en helaas liep dat niet goed af 🙁 Ik had op elke voet 1 blaar op mijn hak zitten.. Voorlopig houd ik mijn sokken dus nog maar even aan totdat ik ze helemaal goed heb ingelopen (ook al vind ik dat er minder mooi uitzien). Daarnaast lopen ze wel echt ontzettend fijn. Het voetbed is lekker zacht en de schoenen zijn licht.

Label of Suze | outfit of the dayWat vinden jullie van mijn outfit? Ik kan echt niet meer wachten totdat het eindelijk lekker weer gaat worden. Dan kan ik deze crop top combineren met een rokje of shortje.

Liefs, Suze.

CROP TOP – PRIMARK
JEANS – VERO MODA
RIEMPJE – ACTION
SNEAKERS – NIKE